24 Ekim 2012 Çarşamba

CUPCAKE TADINDA.. ;)

Merhaba!
Umarım herkes iyidir.. Arefe akşamı acele yazdığım bu yayınımı sizlerle paylaşıp bayramınızı en içten dileklerim ile kutladığımı yazmak istedim..  :)
 Bir bayram klasiği..Ailelerimiz İstanbul'da olduğu için ve birlikte güzel bir bayram geçirmek için İstanbul'dayım.. Yürekten diliyorum ki hayatımıza güzellikler getiren bir bayram geçiririz.. ;)

Gelelim son yaptıklarıma..Yeni askılıklar kestim..Hem de cupcake..Sonra da bunlar özel olmalı dedim. Ne dekupaj,ne peçete, ilk yaptıklarımı el boyaması yaptım..Bakalım beğenecek misiniz?
 Mutfakta kullanabileceğiniz bu askılıkların 5 adet asma aparatı var.. Fincan,kepçe takımı,mutfak havlularını asabileceğimiz gibi, istendiğinde takılar bile asılabilir diye düşünüyorum..  ;)  






Aşağıda göreceğiniz cupcake saatlerimi değişik renkler kullanarak boyadım..







Sayıları kırmızı puantiyeli olan aşağıdaki saati http://eceninkumaslari.blogspot.com/ bloğunun sahibi ECE için yaptım..O kadar güzel kumaşları getiriyor ki yurtdışından, ben aldıklarımı nereye-nasıl kullanacağımı bilemedim..



Son fotoğrafımda annemin amca torunu olan tatlı Aleyna'nın Alaycı kuşu saati.. Bilenler vardır aranızda kitapları ve filmi var..




Herkesin bayramının benim fotoğraflarımdaki gibi renkli, mutlu musmutlu geçmesini diliyorum!
Kendinize çok iyi bakın.. Çünkü etrafımızdakileri seviyorsak önce kendimize iyi bakmalıyız ;)))

Görüşmek dileğiyle..

 SEVGİLER!

10 Ekim 2012 Çarşamba

BARIŞ BEY'İN ÇAY KUTUSU,ZERRİN HANIMIN CUPCAKE-Lİ MUTFAK SETİ - BANUCA'YA ZİYARET

Merhabalaaar!
Umarım herkes iyidir..Ben de mevsim geçişi nedeniyle 2 hafta önce gripten nasibini alanlardanım..Atlatması da inanın uzun sürüyor ve ne menem birşeyse ilaçsız geçmiyor..Her ne kadar yediklerime o kadar çok dikkat etsemde,doğal yemeye çalışsamda yakalanıyorum zaman zaman..Gerçi bu seferki "hırka giysem terlerim,t-shirt giysem üşürüm"den oldu..  :D  Neyse 1 hafta yatıp dinlenince bomba gibi kalktım çok şükür..
Cicilerime kavuştum ve hayatıma güzellik katmaya devam ediyor, sizleri de eğer arzu ederseniz bu duruma dahil etmek istiyorum..

Aşağıda gördüğünüz çay kutusunu Marmara Üniversitesin'den başka bir kuruma geçiş yapan Barış Bey'e özel olarak tasarladım.Kendisi şiir yazıyormuş ve arkadaşları bana seçip mail olarak gönderdiler..Bu şiirleri kutunun üzerine transfer yaptım.Laf aramızda ne romantik değil mi?
Klasik araba desenlerimi hamurla kabartıp,şiirleri ile ve uygun metal objelerle kolaj yaptım..Umarım siz de beğenirsiniz..





Şimdi göreceğiniz cicişler de Zerrin hanımın..Mutfağına takım yaptık..Çakılmış tahta görünümü verdim.Rafın üst kısmında da aynı görüntü var,fotoğrafta belli olmuyor..Üzerine meşhur cupcake taşıyan kızımızı özellikle istedi..Dekoratif mühürlerle ve uygun bulduğum desenlerle hamur kabartma yaptım.Rafın alt kısmından istediği mutfak aletlerini asabileceği L vidalar ekledim. Böylece daha kullanışlı oldu.  ;)
Biliyorsunuz ben kullanışlı işler yaparım :D...

Bu arada cupcake sevmeyenler de vardır mutlaka,her yanımız cupcake oldu diyenler..Benim bu ara çok hoşuma gidiyor..O nedenle de çok zevkle çalışıyorum.Umarım daha ileride sevmeyenlerin gönlünü çalacağım ürünler yaparım.. ;)))

Önce bizimkiler (misafirlerim vardı!) onlar beğendi,sonra da Zerrin Hanım fotoğraflarından çok beğendi.. ;) Ben de çok mutlu oldum..  :D






"Sevgili Zerrin hanım ve Barış Bey umarım hep güzel günlerinize şahitlik ederler.. "

Diğer yapıyor olduklarımla beraber dönmek üzere..Yorumlarınız beni çoook mutlu edecek..  ;)

UNUTUYORDUMMMM !



Geçtiğimiz hafta Banuca Bloğunun sahibesi Banu Abla'ya sürpriz bir ziyaret yaptık..Fiamma,Serpil Aksungur,Fidoş..Banu ablacım ve Solmaz Teyzecim bizi o kadar güzel ağırladılar ki..Eşim de ön tarafta dağ -deniz manzaralı hamak keyfi yaptı..(Bunun için de ayrıca teşekkür ediyor-tadı damağında kalmış!)
Zaten cennette yaşıyorlar..Biz de sayelerinde görmüş olduk..Çok ama çok teşekkür ediyorum..Hepinize ayrı ayrı..Sizi çok seviyorum.. SEVGİLER!


Şimdi Miray'ın işlere koşma vakti..Hepinize mutlu günler diliyorum..
Görüşmek dileğiyle..

SEVGİLER!

Unutmadan : Önceki kaydımda ilk yaptığım  Cupcake Saatler vardı! Tıklayabilirsiniz.. ;)